dissabte, 28 de novembre del 2009

Recomanem una pàgina web

CRIATURES.CAT és un portal on podem trobar tot tipus d’informació relacionada amb els més petits: notícies, continguts curiosos, recomanacions de contes i llibres educatius, música per a nens, receptes de cuina per fer amb els més petits, activitats, llocs web d’interès, mites infantils… Tot això complementat sovint amb vídeos de tallers de cuina, imatges curioses, o fins i tot, una explicació de l’Olivia salva el circ a través d’un vídeo, on se’ns presenta el personatge de la simpàtica porqueta.

La gent hi pot participar, fer suggeriments, entrar al fòrum i fer les seves preguntes. Tot per acostar-nos a tots plegats el desconegut món dels infants, nens i adolescents. I és que sovint no parem atenció a que són diferents dels adults i que tenen un món ric, ple d’experiències i emocions.

Criatures.cat és una idea de la productora Anar fent, sl del periodista Carles Capdevila. La periodista Anna Homs s’encarrega de la direcció del portal i els continguts, i ho fa de manera acurada, documentada i es nota que de gust i amb il·lusió pel món dels infants.

Jo, em quedo amb la secció de recomanació de contes, evidentment, són la meva debilitat. Si voleu conèixer més coses d’aquest portal, només cal que hi entreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada