dissabte, 8 de maig del 2010

Sortida a la granja
El dijous els esquirols i els gegants del pi vam gaudir de la sortida a la granja. Els dies abans a la sortida vam estar observant les característiques dels diferents animals: de la vaca treiem la llet, de la ovella treiem la llana suau, els conillets mengen pastanaga....

Els nens estaven molt excitats davant aquesta sortida. Quan vam pujar a l'autocar vam començar a cantar cançons i a mirar el paisatge: vam passar per sota de molts túnels, vam veure un riu, vam veure molts i molts camions... i fins i tot un avió!

De seguida vam arribar a la granja i allà ja ens esperaven les granjeres! Vam fer les presentacions i vam caminar per un caminet de terra que ens portava a la granja. la vaca "Guapa" ens va donar la benvinguda amb el seu cant "MMMMUUUuuUU" i els nens reien molt contents. Vam esmorzar una mica de galetones i aigua i vam començar les activitats del dia.

Ens vam separar en dos grups: gegants i esquirols. La primera activitat va ser el taller dels sentits. La Sira, la granjera, ens va mostrar què mengen els animals de la granja: ho vam olorar, ho vam tocar, vam sentir quin soroll feia i fins i tot ho vam tastar! Als nens els hi va encantar les "garrofes" que mengen els cavalls.
En acabar aquest taller vam anar descobrint els diferents animals: vam pujar en un carro i un pony, vam veure la vaca que tenia molta ganai li vam donar 2 barres de pa!!! Després ja vam anar de caseta en caseta visitant als conills,les cabretes, les ovelles, les gallines i els porquets....A alguns nens els hi va fer una mica de por les cabretes ja que saltaven molt alt i els conillets que corrien molt i molt ràpid... A tots ells els hi vam preparar el seu dinar i el van menjar amb molt de gust.

Després de totes aquestes activitats vam agafar forces dinant! mmmm que bo aquest dinar que ha preparat la mare....! En acabar de dinar, temps lliure per còrrer i jugar al parc. S'ho van passar pipa!!

Quan l'autocar va arribar, els nens ja semblaven molt cansats i va ser seure i...ZZZzZZzZz tot el cami de tornada dormint...

Quan vam arribar al tic=tac vam berenar i de seguida els pares ens van venir a buscar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada