dimecres, 14 de novembre del 2012

Sortida al bosc

Quan vam sortir del Tic Tac va començar a ploure una mica... uiiii què fem? Doncs ens vam posar les caputxes i apa! Cap a l'autocar!! Adéu mare... adéu pare..... ens veiem a la tornada!!!

Quan vam arribar al bosc vam observar la zona: hi havien molts arbres plens de forats i vam pensar que potser hi havia algun esquirolet així que ens vam decidir a buscar-lo per tot arreu però no el vam trobar :(
El que si vam trobar van ser fulles, pinyes, bolets, i fins i tot alguna castanya!!!Vam omplir els cistellets de la tardor!!!

Després de tot el matí passejant pel bosc, vam fer una paradeta per recarregar piles i vam dinar, vam fer una mena de picnic amb el menjar tan bo que ens havien preparat els pares i després vam dormir una mica... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......

Dong dong!!! Van tocar les campanes de l'esglèsia i ens vam llevar!! L'autocar ja havia arribat!!! Anem cap a l'escola!!!

Clickeu a Sortida al bosc per veure totes les fotos de la sortida.

Així us podreu fer una idea de què bé ens ho vam passar aquest dia! Vam collir bolets, fulles, cargols... i també vam veure formigues!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada